Лазерна епилация

SHR епилацията е най-иновативният и модерен подход за лазерно обезкосмяване, благодарение на който можете да се радвате на прекрасна кожа. Тази технология има много предимства спрямо по-старите методи за лазерна и фотоепилация.

SHR e безболезнена, дълготрайна, безопасна. Може да се прилага и през лятото. Традиционните лазерни или IPL технологии използват кратки импулси на около 2-300 милисекунди, прилагащи огромно количество енергия (12-120 Joule) на един квадратен сантиметър. Енергията се транспортира до корена на косъма чрез меланина, където се произвежда топлина от 65-72° по Целзий.

Тя достига до основата на космения фоликул единствено чрез меланина. Но кожата и червените кръвни клетки имат подобен коефициент на поглъщане като меланина и следователно също усвояват високите нива на енергия, произведени от лазерните и IPL технологии.

Някои клиенти сравняват усещането с масаж с топли камъни ! SHR е революционен подход, основаващ се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет.

По този начин косменият фоликул се нагрява до нужната степен, но без болка!